Gedeputeerden

'We kijken met grote bewondering naar Tata Steel'

Het college van Gedeputeerde Staten is het dagelijks bestuur van de provincie Noord-Holland en bestaat uit 6 gedeputeerden en de Commissaris van de Koning, Johan Remkes. Voor het 100-jarig jubileum van Tata Steel Nederland vertelt hij over de belangrijke rol die het staalbedrijf speelt in de provincie en, in het bijzonder, in het Noordzeekanaalgebied.

Icoon

'Tata Steel Nederland is een icoon voor de maakindustrie in deze provincie en één van de meest toonaangevende en vernieuwende staalfabrieken in West-Europa. Daar zijn we ongelooflijk trots op', vertelt Johan Remkes, Commissaris van de Koning Provincie Noord-Holland.

100 jaar staal in 100 verhalen

Ontdek gedurende het jubileumjaar de rijke historie van het staalbedrijf via verhalen van medewerkers, omwonenden, klanten en andere relaties. Elke week publiceren we tekst, video of audioverhalen.

Lees meer...

'Dit bedrijf is heel groot, de processen zijn ingewikkeld en toch wordt alles wat hier gebeurt, beheerst door mensen. Dat vind ik heel tof om te zien.' Viktor Villerius is 28 jaar en werkt als Productieassistent bij Tata Steel. Lees Viktors verhaal...

Viktor Villerius
Deze website maakt gebruik van cookies. Kijk voor meer informatie op: Cookiebeleid