Juliette Porienski

'Op de Academy van Tata Steel word ik uitgedaagd'

De bedrijfschool van Tata Steel, de Academy, heeft een speciaal programma voor basischoolleerlingen. In het kader van het Techniekpact onderhoudt het staalbedrijf intensief contact met basisscholen in de regio. Tata Steel organiseert niet alleen rondleidingen voor basisschoolleerlingen, ook kunnen de leerlingen in speciale lokalen zelf aan de slag met technologie en wetenschap.

Hoogbegaafdheid

Een groep voor hoogbegaafde kinderen vindt op de Academy van Tata Steel extra uitdagingen in lesstof en practica. Ze leren onderzoekend en ontwerpend te zijn, gekoppeld aan challenges, waarmee hun creativiteit en samenwerkingsvermogen verder worden ontwikkeld. Een van deze kinderen is de 12-jarige Juliette Porienski.

100 jaar staal in 100 verhalen

Ontdek gedurende het jubileumjaar de rijke historie van het staalbedrijf via verhalen van medewerkers, omwonenden, klanten en andere relaties. Elke week publiceren we tekst, video of audioverhalen.

Lees meer...

De opa van collega Anouk Goemans was planner bij Tata Steel, net als zij nu. Ze was nog heel jong toen hij overleed, maar voor het 100-jarig jubileum ging ze op zoek naar zijn verhaal. Er bleken verrassend veel overeenkomsten tussen hen te zijn. Beluister Anouks verhaal...

Anouk Goemans
Deze website maakt gebruik van cookies. Kijk voor meer informatie op: Cookiebeleid