Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heb jij een vraag over de registratie, het vervoer, de toegang, de locatie of eten & drinken? Bekijk dan de veelgestelde vragen en vind antwoorden op de meest gestelde vragen over de evenementen, zoals de Medewerkersfeesten en Gepensioneerdendag, rondom het 100-jarig jubileum van Tata Steel Nederland.

Huisregels

Tijdens de festiviteiten van het 100 jarig bestaan van Staal in de IJmond hanteren wij duidelijke huisregels. Bij het betreden van het terrein gaat de bezoeker met deze huisregels akkoord en is de bezoeker verplicht zich aan deze regels te houden. Hierdoor zorgen we er samen voor dat iedereen een plezierig en veilig bezoek aan de festiviteiten kan brengen en dat iedereen na afloop met een goed gevoel kan terugkijken op die viering van het 100 jarig bestaan van Staal in de IJmond.

Bekijk de huisregels door op deze link te klikken.

Overige informatie

  • Als u iets verloren bent, of als u iets gevonden hebt dan kunt u terecht bij de Lost&Found balie bij de entree van het festivalterrein;
  • Indien u gehoorbescherming wenst, dan is dit gratis te verkrijgen bij de bars, toiletten, informatiebalie en garderobe;
  • Op het festivalterrein is cameratoezicht ten behoeve van de veiligheid van de bezoekers;
  • Bij alle toiletgroepen is een mindervalide toilet aanwezig.

Medewerkersfeesten

Bekijk de veelgestelde vragen: Medewerkersfeesten.

Gepensioneerdendag

Bekijk de veelgestelde vragen: Gepensioneerdendag.

Burendag

Bekijk de veelgestelde vragen: Burendag.

100 jaar staal in 100 verhalen

Ontdek gedurende het jubileumjaar de rijke historie van het staalbedrijf via verhalen van medewerkers, omwonenden, klanten en andere relaties. Elke week publiceren we tekst, video of audioverhalen op 100jaarstaal.nl.

Event_blauw
Deze website maakt gebruik van cookies. Kijk voor meer informatie op: Cookiebeleid