event_general_2

Techport Netwerk Event

Voor de video en foto's van Techport Careerday en het Techport Netwerkevent klik op de bovenstaande button!

Datum en tijd

26 sep 2018, 13:00 - 19:00

Locatie

Wereld van Staal

Daarom!

De Maak- en Smart Maintenance industrie staat voor een nieuwe uit- daging. Producten en productieprocessen worden complexer en ICT dominanter. Innovatie en samenwerking is de sleutel tot succes om aan de vraag van morgen te kunnen blijven voldoen. Bedrijven (zowel klein als groot), overheid en onderwijs trekken gezamenlijk op om de concurrentiepositie en de werkgelegenheid in de regio te versterken.

Charles Groenhuijsen treedt als dagvoorzitter op. Toonaangevende sprekers nemen jullie mee naar de toekomst. Wat staat ons te wachten en wat kan samenwerking opleveren?

Het Techport Netwerk Event vormt het startpunt van deze nieuwe aanpak. Hoe je hier gebruik van kunt maken wordt tijdens het event uit de doeken gedaan. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om op een informele manier je netwerk te versterken.

Programma: 'Samen versterken we de industrie!'

Voor het programma van het Techport Netwerk Event, klik op deze link.

 

Bereikbaarheid

Het Techport Netwerk Event vindt plaats middenin het inspirerende TATA festivalterrein ‘De Wereld van Staal’. Dit is uitsluitend bereikbaar via een pendelbus vanaf de gratis parkeerplaats bij de Beverwijkse Bazaar.
Het adres voor je navigatie is Ringvaartweg 30, Beverwijk. De bussen staan vanaf 13.00 uur klaar om je naar het festivalterrein te brengen.

Toegang tot de locatie is alleen mogelijk via de pendelbus, met een geldig toegangsticket én een geldig legitimatiebewijs. Houd bij aankomst op de eventlocatie je toegangsbewijs (e-ticket) en legitimatie gereed. Het is niet toegestaan om rechtstreeks met eigen vervoer naar de locatie te gaan.

Aanmelden

Tot 15 september 2018 kan je een gratis E-ticket bemachtigen via de aanmeldknop bovenaan deze pagina. Het is van belang om het formulier op de dan geopende webpagina volledig in te vullen (nodig vanwege veiligheids- en privacy-eisen). 

Deze website maakt gebruik van cookies. Kijk voor meer informatie op: Cookiebeleid