event_general_3

Leveranciersdag

100 jaar staal in de IJmond, dat is een historisch moment. Daar zijn we trots op en dat vieren we, met onze medewerkers, met onze buren, maar ook met de medewerkers van onze leveranciers. Wij nodigen u daarom van harte uit om met een aantal van uw medewerkers de viering van dit eeuwfeest bij Tata Steel bij te wonen. Hierbij denken wij aan de medewerkers die echt regelmatig voor onze locatie werken. Deze medewerkers dienen werkzaam te zijn voor uw firma en minimaal 1 jaar in dienst te zijn bij uw firma en minimaal 3 dagen per week werkzaam voor de site in IJmuiden. Vanuit uw organisatie kunt u een aantal medewerkers met hun partner hiervoor uitnodigen.

Datum en tijd

23 sep 2018, 10:00 - 16:00

Locatie

Wereld van Staal

Programma

Het evenement vindt plaats op een speciaal daarvoor ingericht festivalterrein op het bedrijf. Daar is van alles te beleven in De Wereld van Staal. Lokale artiesten treden op, er staan foodtrucks en er is zelfs een reuzenrad, van waaruit je een spectaculair uitzicht over het staalbedrijf en de omgeving hebt. Onderdeel van het programma is de wervelende theatershow ‘Door het Vuur’. Deze wordt tijdens deze dag om 13.45 uur opgevoerd in een van de grootste tenten van Europa, met een capaciteit van maar liefst 4.000 personen.

Eten & drinken

Bij binnenkomst zullen de deelnemers per persoon een aantal munten ontvangen om vrij te besteden op het festivalterrein voor eten en/of drinken. Koffie en thee zullen de gehele dag gratis worden verstrekt. Tegen betaling (pin) zijn er eventueel meerdere munten te verkrijgen op het festivalterrein.

Vervoer & opstapplaatsen

Tata Steel verzorgt vervoer met pendelbussen van en naar de feestlocatie vanaf de opstapplaats bij de Beverwijkse Bazaar. Toegang tot de feestlocatie is alleen mogelijk met een pendelbus. Om veiligheidsredenen is het niet toegestaan om rechtstreeks met eigen vervoer naar de feestlocatie te gaan. Na afloop wordt u met een pendelbus weer teruggebracht naar deze opstapplaats. Het adres voor navigatie is Ringvaartweg 30, Beverwijk. De pendelbussen zullen standaard elke 15 minuten van en naar de feestlocatie rijden. Vanaf 09.30 uur is het parkeerterrein van De Beverwijkse Bazaar geopend. De eerste pendelbus zal om 09.45 uur vertrekken vanaf de Beverwijkse Bazaar. De laatste pendelbus zal vanaf de feestlocatie om 16:15 uur vertrekken.

Om de theatershow van 13.45 uur bij te wonen is het raadzaam uiterlijk de pendelbus van 12.30 uur te nemen naar het festivalterrein

Aanmelden

Voor deelname aan de leveranciersdag is aanmelding vooraf noodzakelijk (maximaal twee personen per inschrijving). Aanmelden kan via de registratieknop bovenaan deze pagina. Hier kan men zich registreren met de unieke code. Aanmelders ontvangen na registratie een toegangsbewijs. De capaciteit is beperkt, dus snelle inschrijving is noodzakelijk.

Deze website maakt gebruik van cookies. Kijk voor meer informatie op: Cookiebeleid